kapalı halı saha yapımı

Kapalı halı saha, üstü çelik konstrüksiyon ile kapanmış suni çim zeminli, ticari yönden avantajlı bir iş sahasına hitap eden futbol alanlarıdır.

Kapalı Halı Saha Yapımı ve Kurulum

Kapalı halı saha yapımı, özel olarak sadece futbol için üretilmiş sentetik çim halı zeminlerin kullanılması ve bölgeye göre statik hesapları yapılarak demir konstrüksiyonu oluşturulması esasına dayanır. Kapalı halı sahayı çevreden ayıran tavan kaplaması branda, sac veya pvc kaplama olabilir.

VIEW ALL

Kapalı Halı Saha
Yapım Maliyeti Nedir?

Zeminler metrekareye göre değişmektedir. Aynı zamanda yapının uygulanacağı alanın büyüklüğü de kapalı halı saha maliyeti düzeyini belirlemektedir. Sizlerde fiyat teklifi alarak hemen kapalı halı saha maliyeti için uygun süreci de yaşayabilirsiniz. Kalitesi ön planda olan, müşterilerin her daim keyifle tercih edeceği ve maddi anlamda sizin için son derece ideal olan kapalı halı saha maliyeti hususunda uluslararası standartlara sahip firma ile eksiksiz bir iş çıkartabilir ve doğru bir karar verdiğinizi de görebilirsiniz.
İntegralHalı Saha Yapımı
Kapalı saha maliyeti demir yapının özelliklerine ve ölçülerine göre fiyatlandırılır. Maliyetleri en çok etkileyen faktör budur.

Kapalı Halı Saha Yapım Videosu

Kapalı Halı Saha Yapım Aşamaları

Kapalı halı saha yapımı toplam 4 ana aşamadan oluşmaktadır. Altyapı çalışmaları ile başlayan şantiyemiz, demir konstrüksiyon işleri ile devam eder ve son olarak suni çim halı montajı ile tamamlanmaktadır.

ALTYAPI AŞAMASI

Atlyapı çalışmaları zeminin kot düzenlemesi ile başlanır. Alınan kotlara göre hatıl beton kazısı yapılır ve 25cm genişliğinde ∅12’lik inşaat demirleri ve ∅8’lik etriyeler kullanılan hatıl beton dökülür. Beton dökülmeden önce ankaraj boruları yerleştirilmelidir.

DEMİR KONSTRÜKSİYON

Yapılan hatıl betona min. 3m aralıklar ile projeye göre 10-15mm sac flanşlar uygulanır. Demir konstrüksiyonun ana kolonları flanşa vidalanır, bükümlü diğer kolonlar da vidalı sistem olarak montaj edilir. Demirler haki yeşil boyanır. Tavan kaplaması yapılır. Ardından 5cm x 5cm göz aralığında PVC kaplama tel örgü ve halı saha tavan ağı montajı yapılır.

SUNİ ÇİM MONTAJI

Halı saha suni çim montajı için genellikle 55mm hav boyunda fibrile veya monofilament çim halı modelleri tercih edilir. Hatıl betonun içerisi al tabakada 3 no mıcır ile, üst tabakada 1-2 no mıcır ile doldurularak mastarlanır. Üzerine geotekstil keçe serilir. Keçenin üzerine suni çim halı montajı yapılır. Halının beyaz çizgileri kesilerek yapıştırılır. Silis kum dolgusu ardından da SBR veya EPDM granül uygulaması yapılır.

AYDINLATMA SİSTEMİ

Kapalı halı saha aydınlatma sistemleri 400W halide projektörler ile veya 150-200W LED projektörler ile yapılmaktadır. Kablolama işlemleri önceden yapılan projektörler tavandaki kedi yoluna bağlanır. Panoya bağlandıktan sonra işlem tamamlanır.

Kapalı Halı Saha Ölçüleri

1500

30M X 50M İDEAL KAPALI HALI SAHA ÖLÇÜLERİDİR

1125

5M X 45M ORTA BOY KAPALI HALI SAHA ÖLÇÜSÜ

800

20M X 40M EN KÜÇÜK TİCARİ HALI SAHA ÖLÇÜSÜDÜR

648

18M X 36M MİNİ HALI SAHA VE ÇOK AMAÇLI SAHA

Halı saha olarak kapalı bir işletmenin sahibi olmak istiyorsanız, bu üretimin hangi aşamalar içerdiğini bilmek yararınıza olabilir. FİFA standartlarında projeler yapan ve bütçenize uygun bir kapalı halı saha yapımı için kusursuz süreci yaşamanız önemlidir.

Uygulanacak yere göre bir projenin tasarlanması işin ilk önemli ayağı olmaktadır. Dijital platform üzerinde tesis ile alakalı her detay çizim olarak aktarılır ve onay alındıktan sonra üretim aşamasına geçilir. Ancak zemin etüt çalışmaları da kapalı halı saha yapımı için büyük önem taşır.

Kaynaklı ya da Cıvatalı Kapalı Halı Saha Üretimi Deprem ve afetlere karşı dayanıklı bir yer olması önceliğimizdir. İnsan sağlığını güvenilir kılmaya dair zemin yapısına göre bir üretimin gerçekleşmesi ise zaruridir. Yapım konusunda iki temel faktör bulunmaktadır. Birincisi kaynaklı diğeri ise cıvatalı sistemdir.

YÜKSEK KALİTE ANLAYIŞI

Integral, yüksek kalite anlayışı ile ürettiği ürün ve hizmetleri tüm dünyaya ihraç etmektedir.

anahtar teslim halı saha yapımıRead more +18 October 2021 By IntegralSpor in Halı Saha

2021 Anahtar Teslim Halı Saha Yapımı

Spor alanları son dönemlerde çok daha nizami ve modern teknoloji kullanılarak yapılıyor. Bu yapılarda kullanılan malzemenin kalitesi ortaya çıkan mimari açısından önem taşıyor. Malzemeye ve iş kalitesine önem vermemek imal edilen yapıda kısa süre sonra deformasyon oluşmasına sebep oluyor. Ülkemizde ve dünya genelinde anahtar teslim halı saha yapımı adına sunmuş olduğumuz hizmetlerimizde önceliğimiz kaliteyi ve
sentetik-cim-secmeRead more +25 September 2018 By IntegralSpor in Halı Saha, Suni Çim

Sentetik Çim Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Dünyanın her yerinde çeşitli dekoratifler için sentetik çimler kullanılmaktadır. Hatta kullanışlı ve olumlu sonuçlar vermesi ile beraber halı sahalarda da kullanım alanı bulmaktadır. Doğal çimlerin bakımı zor ve maliyetli olduğu için sentetik çimler kullanılmaktadır. Aynı şekilde bu özellikler halı saha için de geçerlidir.   Halı saha yatırımcılarının en çok yanılgıya düştüğü nokta da sentetik çim
Açık Halı Saha Ölçülerinin ÖnemiRead more +25 October 2018 By IntegralSpor in Halı Saha

Açık Halı Saha Ölçülerinin Önemi

Açık Halı Saha Ölçülerinin Önemi Halı Saha, ülkemiz için önem teşkil eden bir aktivitedir. Bu yazımızda sizler için halı saha ölçülerini inceleyeceğiz. Yapılan halı sahalarda arazi ölçülerinin önemli olduğu gibi saha içindeki ölçülerde gayet önemlidir. Oyuncuların istedikleri şekilde aktivitelerini sürdürebilmesi ve rahat bir şekilde devam etmeleri için çok önem teşkil etmektedir. Halı saha ölçüleri 30m
Halı Saha Nerede Yapılmalıdır?Read more +08 February 2019 By IntegralSpor in Halı Saha

Halı Saha Nerede Yapılmalıdır?

Halı Saha Nerede Yapılmalıdır? Halı saha yapılacak zeminin düz olması, dağlık ve engebeli bir arazide olmaması gerekir. İnsanların rahatlıkla ulaşabileceği, toplu ulaşım araçlarına yakın olan halı sahalar, daha fazla rağbet görür. Özellikle şehirleşmenin yakınında olan halı sahalarda, araçların park edebileceği yerle olmalıdır. Otoparkı olmayan ve sahaya gelenleri park konusunda mağdur eden halı sahalar, müşteri kaybına
halı saha yapımı ve maliyetleriRead more +31 August 2018 By IntegralSpor in Halı Saha, Spor Zeminleri

Halı Saha Yapımı ve Maliyetleri

Ülkemizde çok sevilen spor dalları vardır. Bunların ilk sırasında hepimizin faaliyet gösterdiği ve takip ettiği futbol gelmektedir. Profesyonel sahaların dışında pek halı sahalar bulunmaktadır.Bizim de ilgi alanımız olan bu halı sahalarımızı gelin sizlerle inceleyelim. Sahalarımızı, halı saha suni çim Reform fabrikalarından özenle gerçekleştirmekteyiz. Suni çimlerimizi son teknoloji üretim teknikleri ile üretmekle beraber Avrupadan teminli yüksek
top-sahaRead more +18 September 2018 By IntegralSpor in Halı Saha

Türkiye Halı Saha Tarihi

Türkiye’de halı sahaların sayısı gün geçtikçe artıyor ve kalitesi her geçen gün artıyor. Halı Saha yapımı en cazip mesleklerin arasına girerek Türkiye genelinde 12 bini, yıllık Pazar hacmi de milyonları buluyor.   Haftada 7 gün, 20 saat hizmet vererek halı saha tutkunlarının hizmetindedir. Halı saha tutkunları artık o kadar tutkun ki olmazsa olmazlarından birisi haline
TOP